New announcement. Learn more

TAGS

36e nieuwsbrief, "Our first decade"

‘Our First Decade’

‘The First Decade’, zo heet een album van Ralph van Manen, en ik heb het maar even opgezet tijdens het schrijven van deze nieuwsbrief. Bijna 2 jaar terug in Nederland, na bijna 6 jaar Cambodja, een jaar Middelburg en een jaar Bijbelschool. 10 jaar geleden, in de zomer 2012 begon onze ‘zendingsreis’. Wat een avontuur!

We willen getuigen van Gods grootheid en goedheid door deze jaren heen. Pak een bakje koffie of thee en ga er lekker voor zitten. Niet om te ontdekken hoe goed wij het hebben gedaan - dat valt vies tegen - maar hoe goed onze God is. Jaar in jaar uit, seizoen na seizoen.

Eigenlijk startte onze reis natuurlijk al veel eerder dan die zomer in 2012. God was Zijn werk van vorming al lang geleden begonnen in onze beide levens. Hij ging daarmee door toen we maatjes werden en elkaar vonden in ons hart voor Gods missie, in het verlangen de Heer Jezus te volgen en Hem te delen met anderen. We waren benieuwd hoe dat er voor ons samen uit zou zien. Stap voor stap ging Hij met ons mee, ook in het voorjaar van 2011, toen we samen naar Cambodja gingen om vrienden te bezoeken.

(Lees verder, download de nieuwbrief via de link hieronder.)